NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Energie Booster behandeling - meer informatie

De behandeling combineert 4 behandelingen in ťťn.

Reiki

Het Japanse woord reiki betekent letterlijk 'universele levensenergie'. Alles wat leeft is opgebouwd uit deze energie. Het is de bron van leven en bewustzijn, die zorgt voor groei, bloei en balans. Iedereen is van nature in staat de levensenergie onbeperkt op te nemen en door te geven. Soms, door heftige emoties, stress of andere oorzaken, ontstaan er blokkades waardoor de levenskracht niet meer volledig kan doorstromen. Dit kan een gevoel van onevenwichtigheid en vatbaarheid voor fysiek ongemak met zich meebrengen.

Werking

Na het volgen van een cursus in de eerste reiki graad ben ik in staat om de reiki energie (een vitaliserende en helende kracht) op te nemen en door te geven middels het plaatsen van mijn handen op mezelf en iemand anders. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en geeft een ervaring van vrede, veiligheid en verbondenheid. De energie van reiki kan duidelijk maken wat nodig is om weer in balans te komen. De energie stroomt op natuurlijke wijze naar de plekken in ons lichaam en bewustzijn die de liefdevolle aanraking het meest nodig hebben. Het bijzondere van Reiki is dat het niet alleen fysiek maar ook emotioneel, geestelijk en spiritueel een helingsproces in werking zet. De mens bestaat uit meer dan stof alleen en Reiki koestert en bekrachtigt die samenhang, waardoor wij ons zelf weer als een geheel kunnen beschouwen.

Klankschalen

Een klankschaal is een uniek klankinstrument uit de Himalaya. Ze worden daar in kloosters gebruikt als eetkommen, offerschalen, slaginstrumenten en als geluidsbronnen ter bevordering van ontspanning Klankschalen hebben een langdurige klank na het aanslaan met een slagstok. Ze zijn rijk aan boventoonresonanties met trillingspatronen en specifieke zwevingen. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.

Werking

De werking van klankschalen berust op resonantie, trilling. Via je gehoor en via je voelen resoneren je lichaamscellen mee met de klankenergieŽn. De trillingen werken in op je lichaam (je waterhuishouding), ziel en geest en spreken de subtielere lichamelijke en fijnstoffelijke energieŽn aan. Zo geven klankschalen je een transformatie en hebben ze een harmoniserend effect. Een klankschaal brengt je terug bij je eigen trilling. Sommige klankschalen brengen je naar een hogere staat van bewustzijn, anderen naar een rustiger staat. De klanken scheppen een krachtige brug tussen je binnenwereld en buitenwereld.

Klankschalen

Water komt in beweging door het aanslaan van de schaal. Zo ook in ons lichaam dat uit meer dan 70% water bestaat. Het gevolg is een innerlijke massage.

Klankschalenmassage

Tijdens een klankschalenmassage lig je met kleren aan en staan er schalen op je lichaam. De schalen worden aangeslagen met een slagstok. Het is een genot om opgenomen te worden door de klanken. De klanken en trillingen nemen je mee en vullen je lichaam. De diepere werking van de massage staat hierboven beschreven. Wat je kan ervaren tijdens en na de massage is dat je denken tot rust komt, je ervaart een heldere geest. Je kunt ruimte ervaren en diepe (innerlijke) vrede, stilte. Je ervaart lichamelijke ontspanning en vaak meer contact met je lichaam.

Chakra's

Volgens de HindoeÔstische en boeddhistische tradities zijn chakra's energiecentra in ons lichaam die onze psychologische kwaliteiten bepalen. Men spreekt van zeven chakra's in totaal: vier in het bovenlichaam die gerelateerd zijn aan onze geestelijke vermogens, en drie in het onderlichaam die onze instinctieve gedragingen reguleren. Ze zijn als volgt:

  • Muladhara (basis / wortel) chakra.
  • Svadhisthana (sacrale / navel) chakra.
  • Manipura (zonnevlecht / solar plexus) chakra.
  • Anahata (hart) chakra.
  • Visuddhi (keel) chakra.
  • Ajna (derde oog / voorhoofdchakra) chakra.
  • Sahasrara (kruin) chakra.

Volgens het HindoeÔsme en boeddhisme dragen alle chakra's bij aan het menselijk welzijn. Onze instincten vormen een aanvulling op onze gevoelens en gedachten. Sommige chakra's stromen soms niet goed terwijl andere juist overactief zijn. Als de chakra's niet in balans zijn kan het je verhinderen om een gevoel van rust en harmonie te ervaren in je leven. Middels een zeer korte doch krachtige oefening gaan wij alle chakraís in balans brengen.

Collagen booster lichttherapie

Zie hiervoor Collagen booster lichttherapie

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl