NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Huisregels

Tevreden

Ik stel het zeer op prijs als u eerlijk aangeeft wat u van mij verwacht en wat u wel of niet prettig vindt. Dit komt uw behandeling ten goede doordat ik beter op uw wensen en behoeften kan ingaan.

Ontevreden

Ik zal mijn uiterste best doen om behandelingen en producten van goede kwaliteit aan te bieden. Desondanks kan het een keer voorkomen dat u niet tevreden bent. In dat geval stel ik het ook zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Annuleringsvoorwaarden

Alle behandelingen vinden op afspraak plaats. Bent u verhinderd, dan wil ik u vriendelijk vragen om minimaal 24 uur van te voren uw afspraak telefonisch of per mail te annuleren of iemand anders in uw plaats te laten komen. Bij niet tijding annuleren is mijn behandelruimte leeg en mijn tijd verloren. Hierdoor ben ik genoodzaakt om u 50% van de basis behandeling in rekening te brengen. Speciale regel voor afspraken op maandag: uiterlijk annuleren vóór vrijdagochtend 10.00 uur.

Gratis intakegesprekken zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze intakegesprekken niet tijdig worden verzet, geannuleerd of bij niet verschijnen op de afspraak zal u € 35,- in rekening worden gebracht.

Hygiëne

Bij Schoonheidsinstituut Elysée wordt er zorgvuldig met hygiëne en veiligheid omgegaan. Ik werk waar mogelijk met wegwerpbenodigdheden. Uiteraard worden alle instrumenten gedesinfecteerd.

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij mij zowel contant als per pin betalen.

Parkeermogelijkheden

Op de Kattensingel zijn parkeerplekken voor de deur, u dient hier wel parkeerkosten te betalen.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw gegevens worden gebruikt voor mijn dienstverlening en om via e-mail of een vergelijkbaar systeem de nieuwsbrief toe te zenden. Uw persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Scholing en Training

Regelmatig ga ik naar cursussen om nieuwe technieken te leren of naar leveranciers om productkennis up to date te houden. Verder streef ik ernaar om de mooiste en nieuwste technieken in huis te halen (waarbij veilig-en gezondheid niet uit het oog worden verloren) om u zo mooi als maar kan te maken.

Producten retourneren/ruilen

Heeft u per ongeluk het verkeerde product meegenomen? Ruilen is mogelijk indien het product nog ongeopend en niet gebruikt is binnen 7 dagen. Afgeprijsde producten als ook acties of aanbiedingen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Allergie

Indien er sprake is van een allergische reactie van een product voor thuisgebruik, kunt u met uw product terug komen en zullen we samen kijken welk ander product geschikt is voor uw huid.

Stagaires

Omdat ik in mijn instituut alle behandelingen zelf geef wordt u nooit behandeld door een stagiaire. Daaruit volgt dat ik voor geïnteresseerde stagiaires dus geen werkplek heb.

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysťe - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl