NIEUW!

bij Schoonheidsinstituut Elysée
Anti-aging workshops
Meet & Treat

Wat klanten zeggen

Berthilde Borreman

Ben nu al 13 jaar bij Elysée/Manon. Sindsdien ziet mijn huid er stukken beter uit. Microdermabrasie is echt een uitkomst! Verder heeft ze ook een aantal heel fijne verzorgingsproducten voor mijn huid (niet super goedkoop, maar ik doe er wel héél lang mee en omdat het zulk prettig spul is is, heb ik het er zeker voor over). De salon is mooi, rustig en zeer smaakvol ingericht, trouwens, en verder is het ook altijd heel erg gezellig bij Manon, dat maakt ook dat ik er graag iedere paar weken kom! Zoek je een goede en leuke schoonheidsspecialiste, zou ik Elysée/Manon kiezen!

Harriet in 't Veld

Elke keer kijk ik weer uit naar een behandeling bij Manon in Schoonheidsinstituut Elysée. Aandacht voor de huid en ook voor de ziel, zo maakt Manon met haar deskundigheid en warmte een mooi mens van je!

Jennie Janssens

Heel ervaren en super vriendelijk

Rob Overgauw

Voor mijn huwelijk besloot ik te investeren in mijn uiterlijke verzorging. Met name mijn gezicht. Manon heeft me meerdere huidbehandelingen gegeven en de uitwerking is super. Was goed te zien op de foto's. Het is natuurlijk al een stralende dag maar met haar verzorging komt daar nog wel een of twee tandjes bij. Mann is een vakvrouw en een plezierig hartelijk mens die het beste met je voor heeft. Dat voel je meteen.

Klant 1

Wat ben ik blij met de speciaal op mijn facelift afgestemde behandeling van Manon. Twee weken na de operatie waren mijn blauwe plekken weg en het vocht zag je na elke behandeling afnemen. In de kliniek waar ik geopereerd ben, waren ze ook erg te spreken over de snelheid van de wondgenezing. De behandeling maakt echt een verschil. Een paar dagen na mijn operatie ben ik twee x per week, 2 weken achterelkaar bij Manon geweest. Oa Behandeld met laser en speciale lichttherapie. Daarnaast heb ik trouw speciaal daarvoor afgestemde vitaminen geslikt voor de huid. Verder is Manon gedurende de hele periode beschikbaar geweest en heeft goede tips gegeven. Denk aan voeding, oefeningen en ademhaling. Een totaalplaatje waar ik erg over te spreken ben. Ik zou iedereen die een dergelijke operatie overweegt willen adviseren dit ook te doen. Dankjewel Manon, superblij mee.

Anti-aging (met naald)

Micro-Needling
BioSkinJetting

Workshops

Anti-aging training

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Vind meteen uw oplossing

Selecteer een probleem of probleemgebied en wij laten u de oplossingen zien.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schoonheidsinstituutelysee.nl of 06 - 284 60 250.
Bezoek Schoonheidsinstituut Elysée op Facebook    
Schoonheidsinstituut Elysée - Kattensingel 102 - 2801 CH Gouda - 06 - 284 60 250 - info@schoonheidsinstituutelysee.nl